iBus Albania

App + Apk Download
30
 
iBus Albania
 
App Store
 

App Details:

 • Version 1.0
 • Created by Helius Systems
 • Sold by HELIUS SYSTEMS SH.P.K.
 • Released on February 9, 2019
 • File Size: 22 MB
 • Price: Free!
 • Age Rating: 4+
 • Category Travel
 

Description:

iBus Albania tregon oraret dhe vendodhjet e autobuseve ne qytetet kryesore te vendit. Nder karakteristikat kryesore te tij jane:

- Tregon linjat e autobuseve per cdo qytet
- Tregon stacionet e cdo linje si dhe oraret kur autobusi kalon ne ate stacion
- Tregon stacionet me te aferta bazuar ne vendodhjen tuaj
- Tregon pikat e interesit ne afersi te vendodhjes tuaj
- Aplikacioni ju dergon lajmerimet per zhvillimet me te fundit rreth transportit urban
- Aplikacioni ju mundeson te vendosni alarm per nje linje qe kalon ne nje stacion te caktuar
 
 

iPhone Screenshots:

 • Screenshot
 • Screenshot
 • Screenshot
 • Screenshot
 • Screenshot
 
 
Too few ratings for this version.