Konica

App + Apk Download
34
 
Konica
 
App Store
 

App Details:

 • Version 1.1
 • Created by Konica
 • Sold by NAZARKO SHPK
 • Released on October 2, 2018
 • File Size: 28 MB
 • Price: Free!
 • Age Rating: 12+
 • Category News
 

Description:

Konica.al është portali klasik me veshje moderne që ka mbërritur tashmë dhe mungonte për shumë arsye.

Konica.al do të jetë portali i debateve të forta intelektuale, në të gjitha fushat ku mund të bëhet debat.

Konica.al do të jetë zë kritik i shoqërisë dhe kombit.
 

Release Notes:

Bug fix
 
 

iPhone Screenshots:

 • Screenshot
 • Screenshot
 • Screenshot
 • Screenshot
 • Screenshot
 • Screenshot
 • Screenshot
 

iPad Screenshots:

 • Screenshot
 
 
Too few ratings for this version.